Luotettavaa hammashoitoa Tampereella – Hammaslääkäri Tapio Parviainen

Hammaslääkäri Tapio Parviainen on vuodesta 1990 lähtien monipuolisia hammaslääkäripalveluita ja laadukasta hammashoitoa tarjonnut hammaslääkäriyritys Tampereella. Vastaanottoni sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Tampereen keskustassa Hammasasema Dentrumin viidennessä kerroksessa. Paikalle on helppo saapua, olipa kulkuvälineenäsi oma auto tai julkinen kulkuneuvo.

Ota minuun yhteyttä

Keskustelulla ja vuorovaikutuksella pelkojen yli

Noin puolet sekä aikuisista että lapsista pelkää hammaslääkärikäyntejä. Lisäksi noin 5-20 prosentilla pelko vaikeuttaa tai estää kokonaan hammashoidon toteuttamisen. Hammaslääkäripelkoa lieventää kuitenkin usein hyvät vastaanottokokemukset, ja pelosta voi myös päästä kokonaan eroon. 


Olen erikoistunut työssäni juuri pelkopotilaiden hoitoon. Käyn yhdessä asiakkaan kanssa läpi kaikki mahdolliset pelot ja erityistarpeet ennen hoidon aloittamista. Rauhallisesti asiakasta kuunnellen pyrin tekemään hammaslääkärikäynnistä mahdollisimman turvallisen ja miellyttävän kokemuksen. Asetan aina potilaan erityistarpeet etusijalle hammashoitoa suunnitellessa. 

Varaa aika nyt

Hammastarkastukset

Tutkin hammastarkastuksen yhteydessä hampaiston kunnon lisäksi myös suun limakalvot sekä purennan. Hampaiden tarkastuksen perusteella arvioin mahdolliset tulevat ongelmat sekä hoidon tarpeen.

Paikkaukset ja hammaskiven poisto

Hammashoidon yleiset toimenpiteet, kuten hammaskiven poiston ja hampaiden paikkaukset, suoritan yhdessä laaditun hoitosuunnitelman mukaan. Tarvittaessa lähetän kutsun hampaiden tarkastukseen hoito-ohjelmasta riippuen.

Purennan korjaaminen

Purennan kuntoutuksessa vaurioituneita hampaita korjataan kruunutus- ja laminaattihoidoilla. Proteesilla puolestaan korvataan puuttuvia tai vaurioituneita hampaita. Hampaita voidaan korvata kiinteästi joko silta- ja implanttihoidoilla tai irrotettavilla ranka-, osa- tai kokoproteeseilla.

Ota yhteyttä ja varaa aika

Hoidan asiakkaani aina yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioon ottaen. En veloita asiakkailtani ylimääräisiä toimistomaksuja. Lisäksi ajanvaraukseni on tarvittaessa joustavaa. Kela korvaa noin 15 prosenttia toimenpidepalkkiosta.

Niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat ovat lämpimästi tervetulleita!